Veelgestelde vragen

Wij proberen zo veel mogelijk informatie te verstrekken via de website en het inschrijven zo eenvoudig mogelijk te maken. Natuurlijk kan het voorkomen dat er bij u vragen worden opgewekt. Hieronder treft u een aantal veelgestelde vragen met bijbehorend antwoord.

Mocht uw vraag er niet tussen staan, neem dan contact met ons op. Wij proberen uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Onze cursussen zijn bedoeld om te onderzoeken welke sport- of cultuuractiviteit het best bij u past. Wij denken dat u binnen de cursusperiode weet of u het een leuke activiteit vindt. Lijken meerdere cursussen u leuk, dan kunt u zich inschrijven voor meerdere kennismakingscursussen. Wilt u, voordat u zich inschrijft voor een cursus, weten of de activiteit ook fysiek bij u past? Dan kunt u zich aanmelden voor een FysioFitheidScan. Deze wordt afgenomen door een deskundige fysiotherapeut. Neem hiervoor contact met ons op via info@boescool55plus.nl
Na de inschrijving via BoesCool55plus.nl ontvangt u een e-mail met alle gegevens. Mochten deze wijzigen dan neemt de betreffende aanbieder contact met u op. Heeft u inhoudelijk vragen over de cursus, dan kunt u ook contact opnemen met de aanbieder. De gegevens vindt u in het e-mailbericht of op BoesCool55plus.nl.
In principe staan de cursussen vast. Het kan natuurlijk voorkomen dat een cursus onverhoopt niet doorgaat of wordt verplaatst, bijvoorbeeld bij te weinig inschrijvingen of andere onvoorziene omstandigheden. In dat geval neemt de aanbieder contact met u op. Mocht u het niet zeker weten, dan kunt u ook contact opnemen met de aanbieder. De gegevens vindt u in het e-mailbericht of op BoesCool55plus.nl.
Nee, het inschrijfgeld dient u tijdens de eerste bijeenkomst af te geven bij de aanbieder zelf.
Een cursus bestaat in principe uit 3 of 4 bijeenkomsten. Als hiervan wordt afgeweken staat dit duidelijk vermeld bij de cursus.
Nee, BoesCool55+ is op geen enkele wijze aansprakelijk voor ongelukken die gebeuren bij de aanbieder. Wilt u meer weten over risico’s en aansprakelijkheid, neem dan even contact op met de aanbieder van uw keuze. De contactgegevens vindt u in het e-mailbericht of op BoesCool55plus.nl.
Dat hangt van de aanbieder af, maar meestal wel. Indien men zelf materiaal/kleding mee dient te nemen wordt dit gecommuniceerd door de aanbieder.
BoesCool55+ kan de cursusaanbieder vragen om bij overinschrijving een volgende cursus aan te bieden. Het hangt van de aanbieder af of men daar ruimte en begeleiding voor heeft. Houd de website hiervoor in de gaten!
Stichting BoesCool55+
Landrebenlaan 30
7573 AZ Oldenzaal