Het team achter BoesCool55+

Het team achter BoesCool55+
Werkgroep BoesCool 55+
werkgroep BoesCool55+

De werkgroep BoesCool55+ bestaat uit vier enthousiastelingen die het bewegen én de doelgroep een warm hart toedragen. Het liefst willen ze dat iedere Oldenzaalse 55+-er die vorm van bewegen kan vinden die het beste bij hem/haar past en waar hij/zij blij van wordt. Laagdrempelig, sportief of iets minder sportief, maar in ieder geval altijd leuk om te doen.
Zo komt en blijft Oldenzaal in beweging!

Die enthousiastelingen van de werkgroep zijn Henk Teussink (TV Zuid-Berghuizen), Ineke Eissink (Budovereniging Hantei), Roy Vrijkotte (Vondersweijde) en Yvonne Hogt.


Bennie Nordkamp
Voorzitter BoesCoolFit / BoesCoolTuur

Als voorzitter van BoesCoolfit en BoesCooltuur ben ik nauw betrokken bij BoesCool 55+, de oudere broer van BoesCoolFit.
We hopen met de komst van BoesCool55+ de Oldenzaalse 55+-er een goed, overzichtelijk en gevarieerd aanbod te bieden.

Wij dagen u uit om deel te nemen aan een van onze kennismakingscursussen.


Doortje Grunder-Bleeker
Doortje Grunder-Bleeker
Projectleider BoesCool55+ sporttak

“Bewegen is gezond en ook nog eens heel erg leuk!” Als projectleider Sport voer ik samen met Nikki de werkzaamheden voor BC55+ uit. Daarnaast ben ik vakleerkracht en geef ik gymlessen op een basisschool. Ook ben ik projectleider van de sportieve tak van BoesCool55+. Ik vind het belangrijk dat mensen plezier hebben in bewegen. Naast dat bewegen leuk, gezond en belangrijk is voor de motorische ontwikkeling, zorgt bewegen ook voor sociale ontwikkeling.

Ik vind het leuk om mensen te enthousiasmeren om te gaan bewegen ente sporten. Door de mogelijkheden die BoesCool55+ biedt hoop ik dat we zoveel mogelijk mensen binnen deze doelgroep kennis kunnen laten maken met de verschillende sporten en dat ze een passende vereniging vinden waar ze fijn kunnen sporten.


Nikki Sneep-Snijders
Nikki Sneep-Snijders
Projectleider BoesCool55+ culturele tak

Sinds 2016 ben ik projectleider van BoesCoolTuur. Toen mij vorig jaar werd verteld dat er plannen waren BoesCool55+ uit te breiden met een culturele tak, was ik meteen enthousiast. Ik ben blij dat ik me ook voor deze doelgroep in mag gaan zetten binnen dit geweldige initiatief. Dat sport en cultuur samengaan in deze succesformule vind ik een mooi iets wat elkaar goed kan versterken.

Cultuur bindt, verbindt, mobiliseert en inspireert en is een fantastisch middel de sociale en
emotionele ontwikkeling. Naast dat cultuurparticipatie een krachtig middel is is het natuurlijk ook nog eens hartstikke leuk. 55+' ers kunnen met BoesCool55+ op een laagdrempelige manier in aanraking komen met verschillende culturele disciplines: een verrijking die ze hopelijk hun hele verdere leven bij zich kunnen dragen.

Stichting BoesCool55+
Landrebenlaan 30
7573 AZ Oldenzaal