Onze ambassadeurs

Bijzonder trots zijn wij op onze ambassadeurs Ellen van Langen en Hennie Kuiper. Staat u, net als hen, achter het concept BoesCool55+ en draagt u de sportieve of culturele Oldenzaalse 55-plusser ook een warm hart toe? Lijkt het u leuk en nuttig om BoesCool55+ te vertegenwoordigen? Meldt u zich dan gerust aan bij BoesCool55+ via: info@boescool55+.nl Wij komen graag met u in gesprek.


Hennie Kuiper
Hennie Kuiper

Hennie Kuiper (72) is voormalig profwielrenner en Olympisch kampioen. In 1972 behaalde hij in M√ľnchen de gouden plak; nu fietst hij in zijn vrije tijd nog steeds graag een (flink) wielrenrondje.

Hennie: "Regelmatig bewegen is goed voor lichaam en geest. Je moet het 'leren ontdekken'. Trek er eens twee maanden voor uit en kijk wat je ervoor terugkrijgt.

Samen met anderen actief bezig zijn heeft ook een belangrijk sociaal aspect. Je voelt je gewoon beter. Een goede gezondheid is op onze leeftijd het √°llerbelangrijkste."


Ellen van Langen
Ellen van Langen

Bewegen is voor iedereen goed en dat wordt alleen maar belangrijker naarmate je ouder wordt.

Belangrijk voor je botten, je spieren, je pezen, je hart en longen. Maar bewegen helpt ook je hersens vitaal te houden. Dus kom allemaal in beweging in de Boeskoolstad en vergeet niet dat samen sporten ook leuke sociale contacten oplevert. Doen!