Sport- en cultuurmarkt 22 mei

Geplaatst op: 9 mei 2022
9 mei
Sport- en cultuurmarkt 22 mei

Op zondag 22 mei, tijdens de dag van het park in het Kalheupinkpark, wordt er een sport- en cultuurmarkt georganiseerd door BoesCoolFit, BoesCoolTuur en BoesCool55+ in samenwerking met InnerWheel.Tijdens
deze dag presenteren Oldenzaalse sport- en cultuuraanbieders zich aan het publiek met workshops, demonstraties, optredens en informatiestands.

Wat dacht je van een workshop slagfit, een muzikale workshop door Kaliber Kunstenschool of verhalen vertellen door de Blauwe kom. Ook zal er op deze dag extra aandacht zijn voor “Passend Sporten” in aanloop naar de Special Olympics die in juni in de regio georganiseerd worden. De sport- en cultuurmarkt start om 11:00.

Voorafgaand aan de markt zal er een sponsorloop voor kinderen plaatsvinden, georganiseerd door LAAC. Deze gaat om 10:30 van start.Tijdens de dag van het park vinden ’s middags doorlopend optredens op het
hoofdpodium plaats. Ook is er een foodpleintje opgesteld en een kunstmarkt waar kunstenaars hun werken presenteren. Genoeg redenen dus om elkaar te ontmoeten in het park op 22 mei.


Stichting BoesCool55+
Landrebenlaan 30
7573 AZ Oldenzaal