Theatervoorstelling 'Waar ga je heen?'

Theatervoorstelling 'Waar ga je heen?'

Het Alzheimercafé Oldenzaal presenteert op donderdag 28 maart de voorstelling ‘Waar ga je heen? ‘

Vanaf maart 2024 start het Alzheimercafé Oldenzaal op een nieuwe locatie, zalencentrum Rouwhorst in Oldenzaal. Reden voor een spetterende aftrap door 'Theater aan de lijn'. Hun voorstelling 'Waar ga je heen?’

is een inspirerende, herkenbare en ontroerende theatervoorstelling over dementie. De voorstelling gaat over Mia en Wim. Mia heeft een baan, maar kan zich niet goed meer concentreren. Thuis bespreekt het echtpaar alledaagse onderwerpen, waarbij Mia vaker kortaf reageert en de communicatie steeds stroever verloopt tussen het echtpaar. Wat is er aan de hand? Is het de overgang? Is ze overspannen? En na de diagnose dementie is de belangrijkste vraag: hoe nu om te gaan met Mia?

De voorstelling ‘Waar ga je heen!’ is gratis te bezoeken en start om 19,15 – 20.45 uur bij Zalencentrum Rouwhorst aan de Ootmarsumsestraat 9 in Oldenzaal. De zaal gaat open om 19.00 uur. De eerste kop koffie wordt aangeboden door Alzheimer Nederland, de tweede kop is voor eigen rekening. Na afloop is er gelegenheid om na te praten.

Het Alzheimer café Oldenzaal is een ontmoetingsplek voor mensen met geheugenproblemen, hun naasten en iedereen die meer wil weten over Alzheimer en andere vormen van dementie. Een aantal keren per jaar is er
een Alzheimercafé met telkens een wisselend thema.

Het Alzheimer Café Oldenzaal wordt georganiseerd door Carintreggeland, Mediant GGZ, Impuls, Zorgfederatie Oldenzaal en Zorggroep Sint Maarten.

Kennismakingscursussen

Er zijn momenteel geen kennismakingscursussen voor Theatervoorstelling 'Waar ga je heen?'.
Stichting BoesCool55+
Landrebenlaan 30
7573 AZ Oldenzaal