Stoelyoga Dans

Stoelyoga Dans

Bewegen is gezond, dat weten we allemaal. Heb je wel eens yoga geprobeerd? Dit is voor alle leeftijden mogelijk en geeft je weer nieuwe energie. Bij Stoelyoga Dans doen we oefeningen op en rondom de stoel. Iedereen kan meedoen. Ook als je minder fit bent of als je je lichaam weinig kan belasten. Doe mee aan stoelyoga in Oldenzaal!

Van yoga kom je tot rust. Bovendien is het heel goed voor je lichaam. Je wordt soepeler, je conditie gaat vooruit en je energie gaat weer stromen. En wist je dat je er zelfs creatiever van wordt?

Jacobien van den Heijden is al jaren yoga- en dansdocent en werkt veel met ouderen. Ze nodigt je van harte uit om mee te doen aan Stoelyoga Dans in Oldenzaal. Yoga is niet moeilijk. Bij stoelyoga dans doe je mee op je eigen tempo. De oefeningen doen we op en rond de stoel. Dat maakt het makkelijk voor iedereen. Er is ook muziek. We bewegen op het ritme van rustige nummers, dansen op swingende muziek en je kunt luisteren of meezingen op bekende liedjes.

Tijdens de les leer je over je eigen lichaam en over de achtergrond van yoga. Yoga geeft al eeuwenlang plezier, ontspanning en zingeving aan mensen over de hele wereld. Doe je ook mee?

Kennismakingscursussen

Stoelyoga Dans
Aanbieder Twents Zilver
Cursusdag Dinsdag
Wanneer Elke week (je kunt op ieder moment starten)
Tijdstip 11:30 - 12:30 uur
Meer informatie / inschrijven
Stichting BoesCool55+
Landrebenlaan 30
7573 AZ Oldenzaal