MyCircle

MyCircle Fitness Oldenzaal: een uniek trainingsconcept met optimaal resultaat in 27 minuten bij sportschool Makoto Gym. Makoto Gym heeft een fitness cirkel, de tegenhanger van Milon Cirkel. Met MyCircle fitness toestellen wordt er getraind volgens een dubbel concentrisch principe. Dat wil zeggen dat bij elk toestel twee (agonistische en antagonistische) spiergroepen worden getraind.‚ÄčNet zoals in water produceren langzame bewegingen een vloeiende weerstand. Wordt de beweging versneld dan zal de tegendruk en de vereiste kracht toenemen. Omgekeerd betekent dit dat de weerstand bij toenemende vermoeidheid afneemt en zich automatisch aan het krachtvermogen van de gebruiker aanpast. Meld je vandaag nog aan bij Sportschool Makoto Gym. MyCircle fitness in Oldenzaal is veilig, afwisselend en leuk om te doen en dat in 27 minuten trainen.

Kennismakingscursussen

MyCircle Donderdag
Aanbieder Makoto Gym
Cursusdag Donderdag
Wanneer Instroom is het gehele jaar mogelijk, na inschrijving neemt Makotogym contact met u op om de lessen in te plannen.
Tijdstip 11:00 - 14:00 uur
Meer informatie / inschrijven
MyCircle Dinsdag
Aanbieder Makoto Gym
Cursusdag Dinsdag
Wanneer Instroom is het gehele jaar mogelijk, na inschrijving neemt Makotogym contact met u op om de lessen in te plannen
Tijdstip 11:00 - 14:00 uur
Meer informatie / inschrijven