FysioSportief

Fysiotherapie Nusmeier houdt zich niet alleen bezig met de behandeling van lichamelijke klachten, maar ook met het voorkomen ervan. Wij bieden mensen met én zonder medische achtergrond de mogelijkheid op een veilige en verantwoorde manier te werken aan een betere conditie.

In onze goed uitgeruste fitnesszaal in Oldenzaal kunt u in groepsverband (+/- 10 personen) trainen onder begeleiding van een speciaal opgeleide (sport)fysiotherapeut. Fysiosportief is geen therapie. Het is een vorm van sport en beweging die voor iedereen toegankelijk is. Uw eigen wensen en mogelijkheden vormen het uitgangspunt bij het samenstellen van een trainingsprogramma dat op uw lijf geschreven is. Onze fysiotherapeuten Gertjan, Luci, Jean, Laura, Renée en Elleke staan graag voor u klaar. Zij letten er goed op dat u verantwoord sport en kunnen adviezen geven om oefeningen te doen rekening houdend met uw eventuele klachten.

Fysiosportief
is:

Veilig en gezellig sporten onder begeleiding van een speciaal opgeleide (sport)fysiotherapeut
voor jong en oud en voor mensen met én zonder medische achtergrond
trainingsprogramma’s op maat voor mensen met lichamelijke klachten
Na uw training kunt u gratis gebruikmaken van onze sauna (dames en heren gescheiden). Er zijn kleedkamers en douches aanwezig.

Meer info en tijden: https://www.fysiotherapienusme...

Kennismakingscursussen

FysioSportief
Aanbieder Nusmeier C.S.
Cursusdag Maandag
Wanneer Dagelijks (behalve zondag) meerdere mogelijkheden. U kunt op ieder moment een keer kennis komen maken, De aanbieder neemt na inschrijving contact met u op om een afspraak te maken
Tijdstip 00:00 - 00:00 uur
Meer informatie / inschrijven
FysioSportief
Aanbieder Nusmeier C.S.
Cursusdag Maandag
Wanneer Dagelijks (behalve zondag) meerdere mogelijkheden U kunt op ieder moment een keer kennis komen maken, De aanbieder neemt na inschrijving contact met u op om een afspraak te maken.
Tijdstip 00:00 - 00:00 uur
Meer informatie / inschrijven
Stichting BoesCool55+
Landrebenlaan 30
7573 AZ Oldenzaal