We gaan weer van start!

Geplaatst op: 3 september 2021
3 sep.
We gaan weer van start!

Goed nieuws voor zowel Oldenzalers die meer willen bewegen als voor beweegaanbieders: er gaat weer een ronde kennismakingscursussen van start voor de Oldenzaalse 55-plusser!

Er worden verschillende beweegactiviteiten gepland, voor zowel binnen als buiten. Alles natuurlijk volgens de maatregelen die op dat moment gelden.

De eerste cursussen staan al online!

De eerste cursussen staan alweer online. Er is een leuk gevarieerd aanbod en dat aanbod wordt alleen maar groter! Dus bent u nieuwsgierig naar leuke nieuwe vormen van bewegen? Of wilt u eens een keer wat anders proberen? Kijk dan op www.boescool55plus.nl.

Daar kunt u zich ook gemakkelijk direct aanmelden.
De beweegaanbieder waarbij u zich heeft ingeschreven neemt vervolgens contact met u op. Houd dus ónze website en úw mail in de gaten!
Heeft u een kennismakingscursus gevolgd en is het helemaal wat u zoekt? Dan kunt u zich natuurlijk via de beweegaanbieder aanmelden voor een lidmaatschap of abonnement.
Wilt u een ander beweegaanbod uitproberen? Gewoon dóen! De kosten zijn laag en het is niet ingewikkeld. Maar wel heel leuk!

Wilt u als beweegaanbieder een cursus voor Oldenzaalse 55-plussers aanmelden? U bent van harte welkom! https://docs.google.com/forms/...