We gaan weer van start

Geplaatst op: 17 september 2020
17 sep.
We gaan weer van start

BoesCool55+ is klaar voor de volgende ronde. U ook?

Goed nieuws voor zowel Oldenzalers die meer willen bewegen als voor beweegaanbieders: In oktober gaat er weer een ronde beweegactiviteiten van start voor de Oldenzaalse 55-plusser.

Er worden weer verschillende beweeg activiteiten gepland, zowel binnen als buiten. Hierbij dient door zowel de aanbieder als de deelnemer rekening gehouden te worden met verantwoord bewegen in Corona tijd. Nieuwsgierig naar leuke nieuwe vormen van bewegen? Wilt u als aanbieder een kennismakingscursus aanbieden? Zoekt u een sportieve activiteit maar weet u niet zo goed wát u zou kunnen doen? Of wilt u een keer wat anders proberen? Kijk dan op www.boescool55plus.nl.

De eerste kennismakingscursussen staan al online, en we roepen andere aanbieders op de komende weken ook hun aanbod weer te plaatsen. Kijkt u maar eens op de site voor het huidige aanbod. U kunt zich daar ook gemakkelijk direct aanmelden. De beweegaanbieder waarbij u zich heeft ingeschreven neemt vervolgens contact met u op. Houd de website én uw mail in de gaten!

Heeft u een kennismakingscursus gevolgd en is het helemaal wat u zoekt? Dan kunt u zich natuurlijk via de beweegaanbieder aanmelden voor een lidmaatschap of abonnement.

Wilt u een ander beweegaanbod uitproberen? Gewoon dóen! De kosten zijn laag en het is niet ingewikkeld. Maar wel heel leuk!


Stichting BoesCool55+
Landrebenlaan 30
7573 AZ Oldenzaal